Levél Olaszországból

20 131

Levelet kaptam a Riminiben élő olasz barátomtól, Aldebrando Luccitól, aki nagyon aggódik nemcsak saját népéért, hanem minden emberért ezen a Földön. Levelében beszámol a jelenlegi olaszországi helyzetről, de még mielőtt rátérne az ottani helyzet ismertetésére, összefoglalja, hogy szerinte mi vezetett idáig világszerte. Úgy véli, körülbelül húsz évvel ezelőtt Bill Gates és elit milliárdosai (Rockefeller és más családok) úgy döntöttek, hogy a világ népessége túl gyorsan növekszik, mindenekelőtt a szegény réteg, aki nem tud profitot termelni, nem vásárolja meg a termékeiket stb., és tenni kell valamit a világ népességének csökkentése érdekében: néhány milliárd szegény embert el kellene távolítani a Föld színéről. Bill Gates megállapodott a Bigpharmával és az Egészségügyi Világszervezettel, hogy egy olyan világméretű járványt indítsanak el, amely során tömegeket kell beoltani. Ezzel az oltással a vakcinán kívül a beoltott testbe különféle funkciójú mikrocsipeket is beültettek volna, amellyel követhetik az illető mozgásterét. De ahhoz, hogy mindez működjön, telepíteni kellett az 5G átjátszókat az egész világon.
Az elmúlt évek járványai nem voltak eléggé „hatásosak”. 2002–2004 között a SARS-járvány, a koronavírus SARS-CoV csupán 774 halálesetet követelt, noha milliók halálára számítottak. A madárinfluenzának (2005, H5N1) legalább egymillió embert kellett volna megölnie, de a valóságban csak 369 halottja volt. Negyvenmillió oltást készítettek elő, amit végül nem kellett felhasználni. A sertésinfluenza (2009, a H1N1-vírus okozta) Mexikóban bontakozott ki, amely 482 ezer embert fertőzött meg, de csak 18 ezer halt meg, a halálozási arány alacsonyabb volt, mint az influenzáé. 229 millió oltást küldtek az Egyesült Államokba, amit végül megsemmisítettek. Az Egészségügyi Világszervezet itt is milliós nagyságrendű elhalálozásra számított. És aztán jött a Covid-19.
Lucci azt állítja, Olaszországban már vannak orvosok, akik legyőzték a Covid-19-et, elsősorban dr. Stefano Manera, a bergamói Giovanni kórház orvosa. Az olasz kormány azonban titkolja ezt a tényt, és azt állítja, hogy egyelőre nem sikerült gyógyszert találni, mert ösztönözni akarja az oltásokat és az 5G-t, ami még több milliárd dollárt hoz majd Bill Gates és a Bigpharma zsebébe. Arra panaszkodik, hogy a világon mindenkit arra kényszerítenek, hogy napi 23 órában otthon maradjon (maszkokkal az arcon csak vásárolni és a gyógyszertárba mehetünk), és tartson legalább másfél méter távolságot a másik embertől. Akik a szabályt megszegik, azokat 400 euró pénzbírsággal büntetik. Olaszországban majdnem az összes termelés szünetel, az éttermek egyelőre június 1-jéig zárva tartanak. Az olasz gazdaság a padlón, az állam csak minimális összeggel segíti a rászorulókat.
Mindenki veszélyeztetett, csakis egymást segítve tudjuk megmenteni az emberiséget – írja levelében olasz barátom.
Az elmúlt hetekben számtalan elmélet, találgatás született arról, hogy ki és honnan szabadíthatta ránk ezt a kórt, amihez egy évszázada nem volt fogható. Amerika a napokban jelentette be: komoly mennyiségű bizonyíték áll a rendelkezésükre arra vonatkozóan, hogy az új koronavírus a vuhani laboratóriumból származik. Amint mondják, nem ez lenne az első alkalom, amikor egy kínai laboratóriumban bekövetkező kudarc miatt szabadul el a vírus.
Mások szerint pedig egy világjárványnak kellett kitörnie ahhoz, hogy mérséklődjön a szén-dioxid-kibocsátás, a légszennyezés mértéke, a repülőforgalom, hiszen ha nem jelenik meg a koronavírus, az ember menthetetlenül kiirtja önmagát a környezete szennyezésével. Egyfajta felfogás szerint a koronavírus a Föld immunválasza az emberre. Ennek az elméletnek mindenképp jobban örülnénk!

Nagyálmos Ildikó

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.