Ferber-ösztöndíjban részesült négy másodéves hallgató

Rendhagyó esemény a tanévnyitón

104

Meglepetést tartogatott az idei tanévkezdő ünnepség négy másodéves hallgató számára Ferber Miklós jóvoltából. Az Eastern Michigan University Ipari Technológia Karának tanára – aki már az alapításától kezdve támogatója a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemnek – ösztöndíjat ajánlott fel azon hallgatók számára, akik első éven kimagasló eredményeket értek el a saját szakterületükön.

Meglepetés. Kimagasló eredményekért jár a támogatás Fotó: Szőke Zsuzsa

Mindegyik szakcsoportból (gazdasági, humán, társadalomtudományok, mérnöki) egy-egy hallgató részesül az ösztöndíjban. A 2017–2018-as tenévben jól teljesítő diákok, akik kiérdemelték az ösztöndíjat: Bálinth Erzsébet-Rozália (román nyelv és irodalom–angol nyelv és irodalom), Forika Erzsébet (kommunikáció és PR), Lőrincz Annamária (gazdaságtan), Nagy Diána-Éva (élelmiszeripari mérnök) hallgatók.
Az ösztöndíjat a hallgatók támogatására, segítésére szánják, az összeget tanulmányaik folytatására, szakmai fejlődésükre fordíthatják.
A díjazottakat egy héttel korábban értesítették e-mailben, hogy fontos a részvételük, mert meglepetés vár rájuk. Ennél többet azonban nem árultak el nekik. A meglepődés nem maradt el, egyikük sem számított erre.
Ahogy az ünnepségen is elhangzott, a díjakat azért adták, hogy a hallgatókat ösztönözzék a tanulásra és a jó teljesítményre.

Forika Erzsébet

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek