Szavazni lehet a megye legjobb sportolóira, csapataira

93

A Hargita Népe napilap és a Hargita Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság idén szavazást indított, amely során a közönség kiválaszthatja a megye legjobb sportolóit. A megyei sportigazgatóság összeállított egy jelölt-névsort, amelyre kategóriánként lehet szavazni. Az újságból kivágott szelvényeket az igazgatóság székhelyére (Csíkszereda, Hősök u. 7. szám) vagy a Hargita Népe szerkesztőségébe (Csíkszereda, Temesvári sugárút 4. szám, II. emelet) kell eljuttatni személyesen vagy postai úton vagy elektronikus levélen keresztül a djst.harghita@mts.ro címre, illetve faxon (0266–371722).
Egy személy csak egyszer szavazhat, és mind az öt kategóriában kell egy-egy nevet tartalmaznia a levélnek: ki legyen idén Hargita megye legjobb felnőtt sportolója; ifjúsági lány- és fiúsportolója, illetve melyik legyen a legjobb felnőtt- és ifjúsági csapata. Ugyanakkor lehetőség nyílik egy egyéni, a listán nem szereplő csapat vagy sportoló javasolására is.
A szavazatok következtében kialakult rangsort a Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság közös szervezésében december 19-én 10 órától sorra kerülő Sportgálán ismertetik a csíkszeredai Hargita Vendégváró nagytermében.
A szavazatokat legkésőbb pén­tekig, december 18-án 12 óráig kell eljuttatni az igazgatóság vagy napilapunk szerkesztőségébe, ugyaneddig lehet szavazni elektronikus úton is.

Akár ez is tetszhet
1 hozzászólás
  1. […] december 19-én ismertetik. Hargita megye legjobb sportolóiról és csapatairól a névsort ezen a linken találják […]

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek