Zsinórban hat győzelem

163

Az Amerikai Egyesült Államokban zajlik a héten a Veterán Asztaliteniszezők Világbajnoksága, amelyen Fejér-Konnert András is részt vesz. A Las Vegas-i torna első két napján a székelyudvarhelyi sportoló egyéniben és párosban is három győzelmet aratott.

Las Vegas ad otthont a héten a 19. Veterán Asztaliteniszezők Világbajnokságának, amelynek székely résztvevője is van. Az ISK-FSK Székelyudvarhely sportolója, Fejér-Konnert András német színekben versenyez egyéniben, párosban pedig a magyar Varga Sándorral áll az asztal mellé.
Az egyéni versenyben a hatodik selejtezőcsoportba sorolt Fejér-Konnert az uruguay-i Gonzalo Acosta Haab, az amerikai Sargent Kolteryahn és az ír David Gibbons ellen is 3–0-ra nyert az 50–54 évesek korosztályában, ahol 109 csoportban több mint négyszázan kezdték meg a küzdelmeket. A székelyudvarhelyi sportoló csoportelsőként egyből a 128-as főtáblára jutott, kihagyva az első kiesés kört.
Hazai idő szerint tegnap hajnalban párosban is asztalhoz állt Fejér-Konnert a magyar Varga Sándorral az oldalán, a csopportkörben az olasz Simone Leonardo és Montaperto Fabrizio, valamint a finn Karhunen Pekka és Långström Stefan alkotta kettőst is 3–0-ra győzték le, míg a német Beck Thomas és Seidensticker Bernd duó fölött 3–1-es sikert arattak. A Fejér-Konnert András és Varga Sándor kettős az 50–55 évesek korcsoportban versenyzik párosban is, a csoportkörben 50 négycsapatos csoportban küzdöttek a sportolók.
Tegnap szünnap volt a vébén, ma pedig egyéniben a 128-as és a 64-es főtábla meccseit rendezik. A világbajnokság szombaton zárul.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.