Zárják a felkészülést Udvarhelyen

Lehet bérletet venni

38

Utolsó barátságos mérkőzését játssza az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata a közelgő bajnoki rajt előtt. A Gyer­gyószentmiklósi Intert fogadják, amely találkozón meg lehet vásárolni a bérleteket.

Kemény diónak bizonyult a Dévai Autobergamo Fotó: fkszekelyudvarhely.ro

Pár nap múlva elrajtol a teremlabdarúgó román bajnokság 2018/2019-es idé­nye, a pontvadászatban részt vevő csapatok már az utolsó simításokat végzik. Többek közt a Székely­udvarhelyi FK is, amely ma este 18 órától a székelyudvarhelyi sportcsarnokban letudja utolsó felkészülési meccsét a második ligás Gyer­gyószentmiklósi Inter ellen.
A Jakab Zoltán által dirigált udvarhelyiek pár nappal korábban a Dévai Autobergamóval is játszottak. A mérkőzés elején a vendégek, agresszív letámadást alkalmaztak, melynek eredményeként már az első percekben betaláltak. Jól bírta az FK a nyomást, igaz, hogy keveset volt náluk a játékszer. Kedei Barna góljával teljesen nyílt volt a küzdelem az első felvonásban, annak ellenére, hogy a Déva visszavette a vezetést. A pihenőt követően már többet hibázott az FK, ezeket nyomban megtorolta az ellenlábas, elhúzott. Több mint tíz percen keresztül a kapus nélküli játékot gyakorolta végül az udvarhelyi csapat és 8–2-es vereséget szenvedtek.

Jegy- és bérletárak
Az FK Székelyudvarhely vezetőségének döntése értelmében nem változik a jegy-, illetve a bérletár a soron következő szezonra. Vagyis, 6 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 9 lejbe kerülnek a belépők a 2018/2019-es idény alapszakasz-meccseire. A rájátszásban 9, illetve 12 lejt kell fizetni a belépőért.
Idén is lehetőség lesz a bérletvásárlásra. Kétféle típust kínál az FK, az egyik a szurkolói kategória, ezek ára 80 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 120 lej. A másik a támogatói bérlet, melynek ára 300 lej. Ez – mint a neve is mutatja –, a belépés és az ülőhely meghatározása mellett tartalmaz még pénzbeli támogatást az együttesnek.
Minden bérlet személyesített lesz, érvényesek az összes hazai rendezésű találkozóra: alapszakasz, rájátszás, kupameccs. A bérleteket a Notesz üzletben (Bethlen Gábor utca 5. szám) lehet megvásárolni.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek