2021, január 19, kedd.
custom_html_banner1

Zajlanak a javítási munkálatok

Folyamatban vannak a javítási munkálatok Csíkszereda utcáin. A Venczel József utcában például az egysávos úttest két szélét felmarták, és előkészítették az aszfaltozásra – tájékoztatott Antal Attila polgármesteri feladatkörökkel megbízott alpolgármester.

Munkagépek a Venczel József utcában. Aszfaltozás több fronton
Munkagépek a Venczel József utcában. Aszfaltozás több fronton

[dropcap]A[/dropcap] csíkszeredai utcák javítási munkálataira idén összesen 3,7 millió lejt különített el költségvetéséből az önkormányzat. Ebből több utcában kátyúznak, járdákat, járdaszegélyeket javítanak a nyár folyamán, de idetartozik például a Zöldfa, a Fecske és a Kissomlyó utca aszfaltozása is.
Párhuzamosan több helyszínen dolgozik a kivitelező, javítási munkálatok zajlanak a Szentlélek utcában és a Suta sétányon, és a Venczel József utcában is felmarták az aszfalt két oldalát, ahol szükség volt rá, megerősítették az alapot – mondta Antal Attila. Jelenleg még egyeztetnek a szolgáltatókkal a vezetékek földbe helyezéséről, illetve átviteléről az úttest alatt, ha ez is megtörténik, elkezdődhet az aszfaltozás – tájékoztatott. Folyamatban van a Mérleg utcában, illetve a Kossuth Lajos utca és Szabadság tér kereszteződésénél is a javítási munkálatok előkészítése – tette hozzá.

Háromszéki Eszter

Kapcsolódó cikkek:

14,319RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb