csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Visszavágtak az SZFC-nek

Nem lazsáltak a labdarúgó harmadik ligában érdekelt megyei csapatok, és újabb felkészülési meccseket játszottak. A Székelyudvarhelyi FC és az FK Csíkszereda egyaránt három-három találkozón van túl.

Kéthetes edzőtáborba Magyarországra utazik az FK Csíkszereda

Folytatták a felkészülési mérkőzések sorozatát a labdarúgó harmadik ligában érdekelt Hargita megyei csapatok. A Székelyudvarhelyi FC előbb a szintén harmadik ligás Medgyesi Gaz Metan II-es csapatával mérte össze tudását, akiktől végül 6–3-as vereséget szenvedtek. A találkozó már az első játékrészben eldőlt, amikor a vendégek 4–0-s előnyre tettek szert.
Az FK Csíkszereda a második liga tizedik helyén tanyázó CF Afumați-val is összemérte erejét, méghozzá Székelyudvarhelyen. Az első félidő kiegyensúlyozott játékot hozott, de a gólokra várni kellett a második félidőig. Ebben a félidőben egy gyors ellentámadásból az Afumați megszerezte a vezetést, amelyre válaszolt az FK egy öngóllal, de a végére kicsit megnyílt a védelmük, és ezt az ellenfél könyörtelenül kihasználta, így 2–1 lett a vége.
Szombaton Székelyudvarhelyen egy háromcsapatos tornára került sor, amelyen az SZFC és az FK mellett a Maros megyei bajnokságot vezető Marosoroszfalu volt a meghívott harmadik csapat. A felek 2 x 25 percet játszottak. Nyitásként az SZFC 1–1-es döntetlent játszott Marosoroszfalu ellen, majd az FK következett. Az udvarhelyi csapat ezúttal nem bírt Csíkszeredával, és sima 6–1-es vereséget szenvedtek. A zárómérkőzésen a cserékkel felálló FK gól nélküli döntetlent jegyzett a Maros megyei alakulattal.
Az FK Csíkszereda kedden kéthetes edzőtáborba utazik Nyíregyházára, ahol Lengyel Roland vezetőedző elmondása szerint a finom hangoláson lesz a hangsúly.

Eredmények
Felkészülési meccsek: SZFC – Medgyesi Gaz Metan II. 3–6 (0–4) /az SZFC gólszerző: Bálint Rajmond (70.), Czimbalmos (72.), Kis (76.)/; FK Csíkszereda – CS Afumați 1–2 (0–0).
Székelyudvarhelyi torna: Szé-
kelyudvarhelyi FC – Marosoroszfalu 1–1 /Bálint Rajmond, illetve Mihai Ilovan/; Székelyudvarhelyi FC – FK Csíkszereda 1–6 /Czimbalmos, illetve Bajkó 3, Jebari 2, Ilyés/; FK Csíkszereda – Marosoroszfalu 0–0.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,233RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb