Visszatekintő (október 15.)

30

1968. október 15., kedd

Autóbuszaink a téli utak előtt. Biztosították-e az autóbuszok fűtését? Ez természetesen nemcsak az utazóközönséget, de a forgalmi személyzetet is egyformán érinti. A városi járatokon 15-20 percnél többet nem tart az út két végállomás között, de vezető és jegykezelő egész ideje alatt egyformán ki van téve a tél viszontagságainak. A távolsági buszokon viszont az utazás három-négy, de ennél több órát is eltart…

1978. október 15., vasárnap

Csíkszentsimonban 700, Szépvízen csak 32 tonna. Pontosítunk: a tények és az adatok ez év október 9-re vonatkoznak és a fogyasztási szövetkezetek burgonyafelvásárlásával kapcsolatosak. A csíkszentsimoni fogyasztási szövetkezet az említett időpontig 700 tonna burgonyát vásárolt a háztartási gazdaságoktól. (…) [Csíkszépvízen] sok a burgonya. És mennyit vásárolt a szövetkezet? Írva és mondva 32 tonnát.

Hol a gyerekcipő? Járjuk csak végig megyénk cipőüzleteit, joggal leszünk idegesek: három-, négy-, ötéves gyerekek lábára egyszerűen nem tudunk cipőt vásárolni.

1988. október 15., szombat

Motokrossz Kárpátok trófea. Most már nemcsak szervezéssel, hanem versenyzőivel is a motokrossz nemzetközi porondjára lépett az Odorheiu Secuiesc-i Matrica sportegyesület. A municípium Kerekerdő nevű kirándulóhelyén tartották meg csütörtökön a Kárpátok-trófea nemzetközi verseny 2. szakaszát, melyen csehszlovák, holland, NSZK-beli, belga, osztrák és természetesen román sportolók rajtoltak.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek