2020, december 3, csütörtök.
custom_html_banner1

Hirdetés

Visszatekintő (július 2.)

1969. július 2., szerda

Több mint 800-an vettek részt a napokban a bögözi és nagy­galambfalvi milícia szervei által rendezett előadásokon. Az előadások tárgya: a forgalmi szabályok ismertetése és a közvagyon megvédésére vonatkozó törvénycikkelyek ismertetése. A nagy érdeklődéssel kísért rendezvények befejezéseként dokumentumfilmeket vetítettek.

1989. július 2., vasárnap

Gépgyártók napja. Július első vasárnapján szép hagyományaink jegyében a gépgyártóipari dolgozókat köszöntjük. Azokat, akikre a szocialista iparosítás véghezvitelében oly nagy szerep hárult és hárul, az intenzív fejlesztés körülményei között pedig megkülönböztetett jelentőségű feladatokkal kell megbirkózniuk. Igen, mert ők valósítják meg egész gazdaságunk műszaki ellátmányának korszerűsítését és a műszaki-tudományos forradalommal lépést tartva újabb és újabb komplex berendezéseket bocsátanak a különböző szektorok rendelkezésére, egyszersmind hovatovább gyarapítva exportjukat is.

1999. július 2., péntek

Sporttalálkozó a Szent Anna-tónál. A szülők ne aggódjanak, a gyerekek jól érzik magukat és biztonságban vannak… elég pár órát a diákokkal tölteni, hogy bebizonyosodjon: a mai kor fiataljai, diákjai is tudnak szórakozni, szervezkedni, ki tudják használni a vakáció adta lehetőségeket. Ehhez persze kell egy keret, például a Románia Magyar Pedagógusok Szövetsége (RMPSZ) keretén belül működő TEST Alapítvány idén 4. alkalommal szervezte meg az Erdélyi Magyar Iskolák Nyári Sporttalálkozóját.

2004. július 2., péntek

Több pénzt a tanügynek. A tanügyi alkalmazottak számára (az egyetemi oktatók kivételével) a következő tanévtől kezdődően 75 százalékos fizetésemelést követel a kormánytól az oktatási szakbizottság. A fizetéskiigazítást két lépésben szeretnék megvalósítani, az első 25 százalékos fizetésemelésre szeptember 1-jétől, a másodikra pedig 2005. január elsejei kezdettel kerülne sor.

Összeállította: Szőke Zsuzsa

 

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb