Visszatekintő (augusztus 22.)

145

1968. augusztus 22., csütörtök

Fészekrakás. Falvainkban idén közel 1200 új házat „avattak”. Székelyudvarhelyen már átadtak negyven lakrészt, a többi százhatvan építése folyamatban van.

Illesse őket a dicsérő szó. A Homoródszentmártonhoz tartozó tizenkét falu mindegyikében hozzákezdtek a vízvezeték-hálózat építéséhez. (…) A gyergyócsomafalviak a mellékutak kikövezésével hívták fel magukra a figyelmet; hat kilométernyi útszakaszról száműzték a sarat, a sáncok mellé csemetéket ültettek.

1978. augusztus 22., kedd

Emberségünk mércéje is… A csíkszentkirályi parkett- és hordógyártó részlegen ütötte meg a fülemet a következő mondat: „Húzd meg jól azt a dongát, mintha magadnak csinálnád.” Idős mester biztatja így a fiatalt…

Lépésben az országos fejlődéssel. Hargita megye a sporttevékenység szempontjából is lépést tart az országos fejlődéssel. Ma alig van olyan helység, ahol ne lennének sportlétesítmények, labdarúgó-, kézilabda-, röplabdapályák. Megyénkben 3 sportiskola működik. (…) Jelenleg 19 sportágat magába foglaló 40 országos érdekeltségű szakosztályunk működik.

1988. augusztus 22-én, hétfőn nem jelent meg lapszám

A Szent Anna-tónál, 1968
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.