Visszalépett a székelykeresztúri független jelölt

32

A múlt hónapban jelentette be Takács Zoltán vállalkozó, hogy független polgármester-jelöltként indul a székelykeresztúri helyhatósági választásokon. A napokban viszont Facebook-oldalán erősítette meg, hogy ő maga sem maradt ki a kisvárosban zajló adóhatósági ellenőrzésből, emiatt pedig visszalép a jelöltségtől.
„A városban terjedő szóbeszéd igaz: az elmúlt napokban egy adóhatósági ellenőrzésből kiindult vizsgálat zajlott nálam. Mindenkinek a megértését kérem, mert az ügyről egyelőre nem mondhatok részleteket, viszont úgy látszik, hogy hosszú hónapokba telik majd, amíg sikerül tisztáznom magam. Így hát meghoztam egy nehéz, de tisztességes döntést: visszalépek a jelöltségtől, hiszen nem az volt a célom, hogy mindenáron polgármester legyek, hanem hogy elindítsak egy változást. A jelen helyzetemet tekintve úgy érzem, hogy álszent dolog lenne a részemről az Önök támogatását kérni. Köszönöm mindenkinek, aki eddig mellettem állt és hitte, hogy jó vezetője lennék ennek a városnak” – olvasható Takács bejegyzésében.
Lapunk úgy tudja, hogy a vizsgálat után a Maros megyei törvényszék bírósági felügyeletet rendelt el Takács Zoltán ellen.

Asztalos Ágnes

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek