Virágot egy mosolyért

56

Virágot egy mosolyért! – Fogadj örökbe egy virágcsokrot! Ez a neve annak a Magyarországon már országos szintű mozgalomnak, amelynek célja: a virágok szépségével mosolyt varázsoljanak kicsik és nagyok arcára. Az ingyen hazavihető virágcsokrokat köztereken helyezik el ma, Csíkszeredából az Iris virágüzlet csatlakozott a mozgalomhoz.

Magyarországon virágüzletek, kertészetek és virágkötők csatlakoztak a Virágot egy mosolyért! – Fogadj örökbe egy virágcsokrot! elnevezésű mozgalomhoz, ezen a napon az országban másodszor szervezik meg és helyeznek el ingyen hazavihető virágcsokrokat köztereken, a parkokban padokon és más helyszíneken. A virágcsokor megtalálóját arra kérik, értesítse a csokron megjelölt virágüzletet, hogy a növényt megtalálták és örökbe fogadták.
Csíkszeredában tizenöt virágcsokrot ajánl fel az Iris virágüzlet, Gudană Otília lapunknak azt is elmondta, valószínűleg találnak csokrot a járókelők a központi parkban és a Szabadság téren, de az állomás és a megyei sürgősségi kórház környékén is.
– Tavaly először öt csokorral próbáltam ki, hogy Csíkszeredában működik-e ez a mozgalom, s nagyon jó visszajelzéseket kaptam, ezért idén már nagyobb erőbedobással, szervezettebben készülünk – tudtuk meg a virágüzlet tulajdonosától.
Az ingyen hazavihető virágcsokrokat ma a reggeli órákban helyezik el a városban a virágüzlet munkatársai, Otília szeretné nyomon követni a csokrok sorsát, ezért minden megtalálót arra kér, jelezze, hogy nála van a csokor.
– Minden virágcsokorhoz mellékeltem az elérhetőségeinket is, egy fotónak nagyon örülnénk a megtalálók részéről – tette hozzá.

Pál Bíborka

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.