Világsztár is jelen lesz

VIBE-fesztivál

75

A VIBE Fesztivál történetének eddigi legnagyobb előadóját jelentették be a szervezők: Marosvásárhelyre érkezik a Lost Frequencies.

📷: Bereczky Sándor http://www.facebook.com/bereczky.sandor

A belga származású DJ és producer 2014 óta, az Are You With Me című sláger megjelenésétől a nemzetközi zenei szcéna meghatározó alakja. Az Are You With Me 300 milliós nézettséget súrol a Youtube-on, megjelenése utáni hetekben pedig tizennyolc országban vezette a toplistákat. Második slágere, a 2015-ös Reality hasonló sikernek örvendett, jelenleg 200 millióhoz közelít a nézettsége. A belga sztár újabb világra szóló sikereit 2017-ben és 2018-ban olyan együttműködések hozták, mint a James Blunt-tal, Zonderling-gel vagy Netsky-jal kiadott slágerek. Lost Frequencies-szel július 4–7. között találkozhatnak a rajongók Marosvásárhelyen!
A már bejelentett Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, USNK, Krúbi után néhány új zenekarral is bővült a fellépők listája. Az erdélyi Ego Sum, a kézdivásárhelyi és budapesti koprodukció, a YesYes és a magyarországi Sky Fanatic és Drop The Cheese fognak fellépni a VIBE színpadain. A szervezők a következő hetekben további új előadókat fognak bejelenteni.
Február végén jár le a jelentkezés az Epic Music Battle DJ és zenekarversenyre, ami hat erdélyi zenekarnak és nyolc erdélyi DJ-nek biztosít fellépési lehetőséget a Vibe színpadain, az Instagram-oldalunkon futó közönségszavazás alapján.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek