Világslágerek művészetisek előadásában

Slágererebbje 2019

135

Világslágerek csendülnek fel ismét élő zenei kísérettel a Nagy István Művészeti Középiskola jelenlegi és egykori diákjainak előadásában: csütörtökön, február 14-én, este 7 órától Csíkszeredában, a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Immár kilenc éve, hogy évről évre különleges zenei utazáson vehet részt a közönség a Slágerebbje csapata által.
– Jelenlegi és egykori diákok összefogásában arra törekszenek a fiatalok, hogy mindegyik évad felülírja az előzőt, és újabb szintet léphessenek a profizmus felé – jelentette ki Nagy Zsuzsanna, a szervező Nagy István Művészeti Középiskola igaygatója.
Mint mondta, a fellépők számára nagy lehetőség a könnyűzenében is kipróbálni magukat, az iskolában szerzett szakmai tudást itt is megmutathatják, tapasztalatot szerezhetnek és fejlődhetnek.
Az iskola vezetője beszámolt arról is, hogy a fellépők a tavalyi nagykoncertet követően, számos koncertfelkérésnek tettek eleget, ezáltal a helyi kulturális élet aktív résztvevőivé váltak.
– A Csíkszeredai Városnapok nagyszínpadán is bizonyítottak, képviselve városunkat, fiataljainkat – emelte ki. – Tudásvágy, energia, maximalizmus, jó ízlés: repertóárjukban mindenki megtalálhatja kedvenc slágerét – jegyezte meg, hozzfűzve: a világslágereken át, a pop-rock, a klasszikus, etnofolk, valamint más stílusjegyek is fellelhetők.
Az idei kínálat kapcsán megjegyezte, hogy az előadás már ünneppé nőtte magát, s idén a szerelem hozza el nekünk kedvenc dalainkat.
2019. február 14-én, csütörtökön este 7 órai kezdettel a Szakszervezetek Művelődési Házában egy újabb fergeteges nagykoncerttel készül tehát a Slágerstáb. Jegyek elővételben a Szakszervezetek Művelődési Házában vásárolhatók, a jegyár 20 lej.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek