VIII. Dél-Hargita Teljesítménytúra

118

Nyolcadik alkalommal szer­vezte meg a Csíkszéki Erdélyi Kárpát-Egyesület 2018. szeptember 8-án a hagyományos őszi Dél-Hargita Teljesítménytúrát.
Idén is nagy volt a választék a gyalogos távok terén: 15, 25, 40 és 50 km-es szakaszokon lehetett indulni, illetve voltak 30 km-es és 60 km-es kerékpáros távok is. A VIII. Dél-Hargita Teljesítménytúrának ezúttal is a zsögödi strand adott otthont.

Fotó: Lőrincz L. Lajos

A rendezvény elérte célját, mert közel 200 természetbarátot sikerült megmozgatni, szám szerint 197-en regisztráltak, ebből 192-en teljesítették a távot szintidőtől függetlenül. Az Erdélyi Kárpát-Egyesület különböző osztályaitól összesen 73-an vettek részt, nem EKE-tagok közül 115-en, és 9 kisgyermek is benevezett. Résztvevők nemcsak Csíkból, hanem Udvarhely és Gyergyó térségéből, Háromszékről, Brassóból, Marosvásárhelyről, Kolozsvárról, Nagyváradról, Nagybányáról és Magyarországról is jöttek. Az esemény gördülékeny lebonyolítását több mint 60 lelkes szervező tette lehetővé a Csíkszéki Erdélyi Kárpát-Egyesület részéről, Daday Hunor főszervező koordinálásával.
Ezúton is köszönjük aktív hozzájárulásukat, ugyanakkor a rendezvény anyagi támogatóinak szívélyes közreműködését.

Tisztelettel, Daday Hunor, CsEKE

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.