2021, január 20, szerda.
custom_html_banner1

Versíró- és rajzpályázat gyerekeknek

Lovak, lovas gondolatok, lovas élmények témával idén is meghirdeti gyerekek körében népszerű pályázatát a gyergyószentmiklósi Krigel Sport Klub – tudható meg a sportklub felhívásából.
A pályázat célja ezúttal is – akárcsak a korábbi években – a lovak és a lovas világ bemutatása úgy, ahogy a gyerekek látják. A díjazás pedig, akárcsak korábban, a szeptember 12-13-án esedékes nyolcadik alkalommal szervezett Székelyföldi Lovas Ünnep keretében lesz. A pályázatra jelentkezhetnek mindazon 6–14. év közötti gyerekek, akik teljesítik a kiírás feltételeit. Vagyis csak saját készítésű lovas témával kapcsolatos pályaművel lehet benevezni, és a pályamunkákat szigorúan csak A4-es formátumban fogadják el. Azaz a más formátumban beküldött verseket vagy rajzokat nem bírálják el, hanem kizárják a versenyből. Ugyanakkor minden pályázó kategóriánként – rajz és vers – csak egy pályaművel nevezhet be; a rajzok és versek kiértékelését, elbírálását szakmai zsűri végzi. A munkák hátoldalára a szervezők kérik feltüntetni: a pályázó nevét, korát, a saját vagy valamelyik szülője telefonszámát és lakhelyét, ellenkező esetben nyertes pályázatként nem kerülnek díjazásra. A pályamunkák beküldésének végső határideje: szeptember 7-én, hétfő délután négy óra. A határidő lejárta után beérkezett rajzokat és verseket nem értékeli ki a zsűri, és nem állítják ki ezeket a műveket. A díjazás szeptember 13-án, vasárnap lesz a VIII. Székelyföldi Lovas Ünnep rendezvénysorozat keretében a gyergyószentmiklósi lovaspályán. A pályázatokat az alábbiakban megadott helyek valamelyikére kell eljuttatni munkana-
pokon 9–16 óra között: a Krigel Sport Klub székhelyére, a Kossuth Lajos utca 208/A alá kell eljuttatni. A pályázattal kapcsolatosan információ a 0724–391337-es vagy 0266–364688-as telefonszámokon kérhető naponta 9–16 óra között.

IMG_1966

Kapcsolódó cikkek:

14,320RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb