szerda, november 25, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Versenyt tartottak a Csíki Titánok

A nyári szünet alatt sem tétlenkedtek a Csíki Titánok SK tékvandósai, akik az őszi, országos megmérettetésekre készülnek. Ahhoz, hogy a klubvezetés lássa, hol is tartanak sportolóik, szombaton két gyorsasági és formagyakorlatot tartalmazó versenyt tartottak.

A nyár a felkészülés időszaka azokban a sportágakban, ahol tavasszal és ősszel rendeznek országos versenyeket. A Csíki Titánok SK tékvandósai is felkészüléssel töltik a nyarat, hiszen az országos megmérettetések csak ősszel kezdődnek. Egy-egy felkészülési időszakot követően a sportklubok gyakran házi versenyeken mérik fel, hogy hol állnak a sportolók, kit milyen mértékben lehet terhelni, és a további edzőtáborok során mely gyakorlatokon kell még erősíteni. A csíkszeredai Csíki Titánok SK tékvandósai számára szombaton tartott a klubvezetés egy versenyt, amelyen a Koreából beszerzett eszközzel és felszereléssel mérték fel a sportolók teljesítményét. A versenyen a gyorsaságon, a reakcióidőn, a figyelmen, az erőn és az összpontosításon volt a hangsúly.
– Kitűnő lehetőség volt látni, ellenőrizni, hogy hol is tartanak sportolóink a felkészülésben. A nyár folyamán lesznek még edzőtáborok, felkészülések a sportolóink számára, ősszel pedig folytatjuk az országos szintű versenyzéseket – írta közleményében a Csíki Titánok SK vezetője, Dombi Beáta Éva. Hozzátette, a versenyt gyorsasági (speed), illetve formagyakorlat (poomsae) számokban tartották meg.

A dobogósok
Gyorsasági: 1. helyezettek: Dénes Alexandra, Bodor Kont, Bodor Kende, Szilágyi Örs, Adorján Barna, Munteanu David, Todor Zalán, Mihálcz Andrea, Kislaki Kristóf, Borbély Norbert, Cibi Viktor, Antal Szidónia, Karda Norbert, Potyó Anna, Nagy Botond, Görbe Arnold; 2. helyezettek: Karda Botond, Czüvek Hunor, Dombi Patrik, Assy George, Bors Csongor, Nyírő Richárd, Korodi Balázs, Czintos Tamás, Szentes László, Nagy Hunor; 3. helyezettek: Dombi Denisz, György Dávid, Bucsi Balázs, Deák Tamás, Becze Szilárd, Ferencz Márton, Erőss Balázs, Borbély Norbert, Bogács Erik, Virágh Daboczi Örs.
Formagyakorlat: 1. helyezettek: Dombi Patrik, Potyó Anna, Borbély Norbert, Antal Szidónia, Cibi Viktor.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,234RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb