2021, január 20, szerda.
custom_html_banner1

Vereség az éllovastól

Nem sikerült hazai pályán meg­őriznie veretlenségét a Szé­­kelyudvarhelyi Kézilabda Clubnak. A csapat az éllovastól szenvedett vereséget tegnap délelőtt a 11. forduló keretében.

Bogunovics az SZKC egyik legjobbja volt
Bogunovics az SZKC egyik legjobbja volt

A hazai férfikézilabda bajnoki éllovast fogadta tegnap délelőtt a Székelyudvarhelyi Kézilabda Club a pontvadászat 11. fordulójában. Az udvarhelyieknek nem csupán a három pont megszerzése volt a cél, hanem a hazai pályán az eddigi veretlenségi sorozat folytatása is. Sajnos az SZKC-nak egyik sem sikerült.
A szokatlan játékidőpont ellenére telt ház előtt játszotta le a találkozót az SZKC és a Bukaresti CSM. A mérkőzést a vendégek jól kezdték, két góllal el is húztak, de nagy előnyre nem tudtak szert tenni, hiszen a hazaiaknak sikerült felzárkózniuk. Az SZKC a 10. percben Mitar Markez révén 6–6-nál egyenlített, ezt követően pedig fej fej mellett haladt a két csapat, de a fővárosiaknál volt az előny, a hazaiak a 27. percben egy percre ugyan átvették a vezetést, ám a pihenőre a vendégek mehettek előnnyel.
A második játékrész is hasonló volt, mint az első, mindkét csapat több hibával játszott, a bukarestiek ugyan egy-két góllal elhúztak, de az SZKC mindig tudott egyenlíteni. A találkozó győztese végül az utolsó percben dőlt el. Az utolsó előtti percben Markez hetesből egyenlített 27-nél, a fővárosiak támadását blokkolták a hazaiak, majd Bogunovics előtt adódott lehetőség, ami kimaradt, ráadásul a hazaiak támadóját két perccel büntették egy egyéni hiba miatt. Az emberelőnyt a vendégek kihasználták, kapus helyett támadót küldtek az udvarhelyiek pályára, ám az utolsó támadásnál Kuzmanoszki a kapusba dobta a labdát, így a bukarestiek egygólos különbséggel nyerték a találkozót.

Eredmény
Férfikézilabda országos bajnokság, 11. forduló: Székelyudvarhelyi KC – Bukaresti CSM 27–28 (14–15). A hazai góldobók: Markez 12, Bogunovics 6, Onyejekwe 3, Szász 2, Ojleszki 2, Tálas 1, Kuzmanoszki 1.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,320RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb