Vereség a nyitányon

30

Háromgólos vereséggel kezdett Székelyföld labdarúgó-válogatottja az Abháziában zajló ConIFA – Független Labdarúgó-egyesületek Szövetségének – világbajnokságon Kurdisztán válogatottja ellen. Ma 15 órától a Japánban élő koreaiak (Zaincsi) ellen játszik. Győzelem esetén továbbjutnak a csoportból, de egy vereség a hazautat jelenti.

Tizenkét csapat részvételével Abházia két városa, Szuhumi, illetve Gagra ad otthont idén a Független Labdarúgó-egyesületek Szövetsége által rendezett labdarúgó-világbajnokságnak. A csapatok között ott van Székelyföld válogatottja is, igaz, nem a legerősebb felállításban, hiszen több székelyföldi játékos klubkötelezettsége miatt nincs jelen, vagy épp klubjuk nem engedi őket, köztük az FK Csíkszereda sem.
Jakab Zoltán irányításával ennek ellenére Székelyföld csapata jelen van az eseményen, és tegnap délután Szuhumiban lejátszotta első meccsét Kurdisztán válogatottja ellen. Igaz, ebben sok örömük nem telt a fiúknak, hiszen 3–0-s vereséget könyvelhettek el. A székely fiúk ma 15 órától a Japánban élő koreaiak csapata (Zaincsi) ellen lépnek pályára. Amennyiben nyernek, továbblépnek az egyenes kiesési szakaszba, vereség esetén viszont búcsúznak a tornától.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.