kedd, december 1, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Vélemények a Csaba királyfi rockoperáról

„Anyukám (80 éves), a Párom (SM, trombózis) szóval nem éppen rockprodukcióhoz való kondiban, már kapunyitás előtt ott toporogtak, hogy legyen ülőhelyük. Megérte! Anyukám ahhoz hasonlította, mint amikor rádumáltam, hogy nézze meg velem a Ben Hurt…”
Fülöp Tibor operatőr

„Köszönöm, hogy ott lehettem, óriási élmény volt, szuper előadás, köszönet érte a fellépőknek és a szerzőnek, és mindenkinek, aki munkájával segítette megvalósítani ezt a csodás darabot!”
Ferenczy Sipos Ferenc

„Köszönöm az élményt, amit kaptam, csodás volt, remélem lesz folytatás, tetszettek a számok, az énekesek, a látvány ! Csak így tovább, azt kívánom!!!!”
Jenei László

„Személyesen nem tudtam gratulálni, gondolom, elég sok dolgod volt még az előadás után is. Azt hiszem, elégedett lehetsz a létszámmal, nagyon sokan voltunk. Gyalog mentünk haza, és végig az úton hallottam az elismerő szavakat és persze büszkélkedtek vele, hogy ki honnan ismer. Egyiknél nyári munkán dolgoztál, a másiknak évfolyamtársa voltál az általánosban. Szóval sikered volt. Köszönjük szépen a szép estét, gratulálok!”
Szabó Erzsi

„Szívből gratulálok, kedves Ilián! Régóta jósoltam neked legméltóbb emberi és állami elismerést! Lesz az állami is!! Dolgoztál igazán zseniálisan! Méltóan!”
Gencso Hrisztozov bolgár költő, műfordító

„Mi is köszönjük Kabáról, gratulálunk minden szereplőnek, rendezőnek, segítőnek, aki közreműködött, hogy e csodálatos este részesei legyünk!”
Domokosné Vécsei Anikó

„Egyébként meg sajnálhatja, aki nem látta élőben, mert a felvétel csak gyenge utánzata annak, amit ott láttunk!”
Csontos Gabriella, TV-stúdió vezető, riporter

 

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb