Véget ért a bajnokság az Imperialnak

Könnyed győzelem

272

Véget ért a Csíkszeredai Im­perial Wet teremlabdarúgó-csapata szá­mára a 2017/2018-as bajnoki évad, miután tegnap este, akárcsak a párharc első meccsén, sima győzelmet aratott a Maros­vásárhelyi City’US alakulata ellen. A csíki csapat újoncként a hetedik helyen zárt, de az idei évben mutatott játékát figyelembe véve akár éremért is harcolhatott volna. Fájóak lehetnek az ősszel elhullajtott hazai pontok.

Nem adtak esélyt a vásárhelyieknek Fotó: Pál Zoltán / Archív

Zárta a 2017/2018-as teremlabdarúgó-idényt a román első liga újonca, a Csíkszeredai Imperial Wet, amely az alsóházi rájátszás második mérkőzésén is nagyon könnyed győzelmet aratott a Marosvásárhelyi City’US ellen. A Szőcs Loránd által dirigált csíki csapat az első meccsen, Korondon 13–4-re nyert, és csoda kellett volna, hogy a második meccsen is ne ők nyerjenek, ezúttal hazai pályán. A csoda el is maradt, és az Imperial behúzta a találkozót, ennek köszönhetően zárta az évadot.
A felsőházban érdekelt FK Székelyudvarhely szombaton 18.30-tól kezdi el a küzdelmeket a Dunărea Călărași ellen. A vendégalakulat a felsőház első meccsén 4–2-es vereséget szenvedett a Galaci Unitedtől hazai pályán, és ez lesz az utolsó esélye, hogy esetleg éremért játszhasson. Az FK-nak viszont nem szabad veszítenie, ha nem akar lemaradni a Galaci Unitedtől, és megcélozza a döntőt. A versenykiírás alapján a galaci együttes három pontot hozott a rájátszásba – a hétvégi győzelmével ezt már hatra növelte. Az FK egy, a soros ellenlábasa pedig nulla ponttal áll jelenleg. Ennek fényében fontos, hogy jól indítsák a play offot, hiszen itt már egy esetleges botlás a döntőtől való távolodást jelentheti.
Eredmény, alsóház, 2. meccs: Csíkszeredai Imperial Wet – Marosvásárhelyi City’US 14–2 (8–0).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek