Véglegessé vált az FK kerete

73

Egy kérdőjel maradt az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapatának tavaszi keretével kapcsolatosan, ezt leszámítva, véglegesnek mondható a keret. Négy játékos, illetve Lengyel Roland vezetőedző az újdonság a csíki csapatnál. Holnap az utolsó felkészülési mérkőzést játsszák a jövő hétvégi rajt előtt.

Az OSK ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését az FK Fotó: László Róbert
Az OSK ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését az FK Fotó: László Róbert

Véglegesnek tekinthető az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapatának tavaszi kerete – tájékoztatta lapunkat Ilyés Róbert edző-játékos. Csupán egy kérdőjel maradt még, az pedig Dávid Norbert kapus helyzetére vonatkozik. A fiatal hálóőr családi okok miatt hazautazott Nyárádszeredára, de könnyen meglehet, hogy a tavaszt szülővárosának csapatában fogja tölteni kölcsönjátékosként.
Pótlása viszont megtörtént a héten. Az FK ugyanis leigazolta a Sepsiszentgyörgyi OSK-tól Fogarasi Attilát. Rajta kívül további négy játékos érkezett a tavasszal. Mint ismert, Bajkó Barna szintén az OSK-tól tért haza, míg Alin Pădurariu a második ligás Bukovina Pojorâtától érkezett. Magyarországról is érkezett két második ligás játékos: Károly Bálint Sopronból, míg Sárközi Norbert Dunaújvárosból tette át székhelyét Csíkszeredába. Nem utolsósorban új edzője is van a csapatnak Lengyel Roland személyében.
Az érkezők mellett távozók is vannak. Fodor Tamás és Szőlősi Márton kölcsönbe ment a Székelyudvarhelyi FC-hez, míg Moldovan Octavian Nyá­rád­sze­redára. Szotyori Krisztiánnal még az őszi szezon lejárta után szerződést bontottak.
Az FK a kialakult végleges kerettel vág neki a jövő hétvégi bajnoki rajtnak. A 14. fordulóban a második helyezett Nagyváradi Luceafărul látogat Csíkszeredába. Addig viszont lesz még egy felkészülési mérkőzés: szombaton a Sepsiszentgyörgyi OSK vendége lesz az FK. A találkozót délután 15 órától rendezik.

Az FK kerete
Kapusok: Laurenţiu Husar, Fogarasi Attila, Dávid Norbert.
Mezőnyjátékosok: Lőrincz József, Kovács Botond, Czim­balmos Zalán, Tankó Előd, Székely Ervin, Majzik Adrián, Pál Örs, Antal Hunor, Györgyi Artúr, Galia Claudiu, Teut Artúr, Csűrös Attila, Sárközi Norbert, Károly Bálint, Bajkó Barna, Ilyés Róbert, Pataki Zalán, Alin Pădurariu, Vízi Tamás. Edzők: Lengyel Roland, Albu László és Ilyés Róbert.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.