Várt román vereség Montenegrótól

Vízilabda-Eb

93

Nem tudott meglepetést okozni a román férfi vízilabda-válogatott a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon, és sima 10 gólos vereséget szenvedett a jóval esélyesebb Montenegrótól. A román csapat így a 9–12. helyért játszhat. Ma rendezik a magyar–szerb csatát.

Kialakultak a vízilabda-Európa-bajnokság férfimezőnyének negyeddöntős párharcai. Vasárnap a negyeddöntőbe kerülésért rendezett meccseket a magyarok kezdték, akik, ha nem is könnyedén, de legyőzték Hollandiát és készülhetnek a ma délután 18 órától sorra kerülő Szerbia elleni klasszikus csatára. A román válogatott is érdekelt volt, akik késő este ugrottak vízbe Montenegró ellen. A román csapat viszont nem igazán tudott partnere lenni a montenegrói csapatnak, és az első három negyedet 2-2 góllal (3–1, 3–1, 4–2) veszítették el, majd az utolsót néggyel (5–1), így végül 10 gólos (15–5) vereséget szenvedtek és a 9–12. helyért játszhatnak. Ellenfelük elsőként Hollandia lesz.
A magyar lányok már tegnap este megküzdöttek az elődöntőbe kerülésért, méghozzá Olaszország ellen. A találkozó lapzárta után ért véget.
A műsor, férfiak: negyeddöntő: Magyarország – Szerbia (18), Horvátország – Montenegró (19.30), Olaszország – Oroszország (21.30), Spanyolország – Görögország (23); a 9–12. helyért: Románia – Hollandia (14.30), Németország – Franciaország (16).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.