Városnapi útlezárások

Forgalomkorlátozás Csíkszeredában

63

Elkerülhetetlen a városközpont néhány utcájának, útszakaszának lezárása, illetve bizonyos parkolóhelyek felszabadítása a Csíkszeredai Városnapok megfelelő lebonyolítása érdekében – közli a városháza. Arról már beszámoltunk, hogy melyik helyszíneken tilos a parkolás, a polgármesteri hivatal tegnapi közleménye pedig azt is ismerteti, hogy hol lesznek útlezárások.

Forgalomkorlátozásokra számíthatunk. Városnapi forgatag fotó: lászló f. csaba

E szerint holnaptól vasárnapig lezárják a Mihail Sadoveanu utca Nicolae Bălcescu és Temesvári sugárút közti szakaszát, a Szabadság tér 2–8. szám közötti, valamint a Sapientia egyetem és a Mihai Eminescu utca közötti szakaszt, és a Temesvári sugárútnak a Szabadság tértől a Kőrösi Csoma Sándor utcáig terjedő szakaszát.
Ideiglenesen kétirányúsítással könnyítik a forgalmat ugyanakkor a Szabadság tér 8–14. szám közötti szakaszán, illetve megnyílik az autósforgalom számára a Kossuth Lajos utcát a Gál Sándor utcával összekötő szakasz is (a Nagy István Művészeti Középiskola mellett).
Vasárnap 8 és 9 óra között útlezárásra kell számítani a Vár téren is, az ortodox templom és az Igazságügyi Palota között – tájékoztat a városháza.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.