Városi szilveszter

67

Idén is megszervezi Gyergyó­szent­miklóson a városi szilvesztert a település önkormányzata és a művelődési központ. Koncerttel, tűzijátékkal és ingyenes tombolával várják a résztvevőket.

Gyergyószentmiklóson csupán néhány éve hívja közös utcai szilveszterezésre az önkormányzat azokat, akik a városban töltik az év utolsó napját. Az elmúlt években egyre többen vettek részt a rendezvényen, ezért idén is megszervezik azt – jelentette be Fórika Sebestyén, a művelődési központ igazgatója.
Az óév búcsúztatójára és az újesztendő köszöntésére 11 óra után várják az érdeklődőket a művelődési központ előtti térre, mely ezúttal is le lesz zárva a forgalom előtt. A sepsiszentgyörgyi Trend5 koncertezik majd negyed tizenkettőtől. A zenekar tagjai különböző, jól ismert, sikeres zeneka­rokból verbuválódtak, korábban már zenéltek együtt különböző formációkban, ebben a felállásban 2015 óta muzsikálnak. Éjfél előtt egyházi és városi elöljárók mondanak köszöntőt, akár az előző években, a beszédeket most sem nyújtják hosszúra. Pontban éjfélkor kezdődik a tűzijáték. Azt követően pedig már hagyományosan tombolasorsolás kezdődik, a fődíj idén is egy malac, emellett sok más értékes nyereményt is kisorsolnak. A résztvevők számára fontos tudnivaló, hogy a tombolajegy ingyenes, a szervezők és önkéntesek osztják majd a helyszínen. A Trend5 koncertje még folytatódik a rendezvény befejezéseként.

Nagy Levente

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek