Várják a civilszervezetek jelentkezését

46

Ötödik alkalommal szervezi meg a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA) őszi ado­mánygyűjtő akcióját, a Fuss NEKI! programot. A megmozdulás célja forrást teremteni az ud­var­helyszéki egyesületeknek, alapítványoknak elképzeléseik megvalósításához. Az akció lényege, hogy önkénteseket toborozzanak a civilszervezetek, akik október 16-án majd szaladnak az általuk jónak tartott projektekért, és ezzel támogatást szereznek a közösségtől.

Szeptember 12-ig várják a szervezők az egyesületek, alapítványok jelentkezését, ennek feltétele az, hogy kitöltik és beadják az SZKA irodájába azt a jelentkezési űrlapot, amiben részletesen ismertetik projektjüket. Emellett az SZKA által működtetett online adománygyűjtő portálra is fel kell tölteniük terveiket, elképzeléseiket, majd legalább három olyan futót kell toborozniuk az említett határidőig, akik rokonszenveznek a projektjükkel és szívesen vállalják, hogy futnak érte néhány kört.
Az adományokat már az egyéni futók jelentkezésétől, vagyis szeptember 13-tól egészen október 13-ig fogadják, tehát jóval több ideje marad adománygyűjtésre annak a szervezetnek, amely a szeptember 12-i határidő előtt több szaladásra kész támogatót is toboroz projektjéhez. Az előbbi évekhez képest változás, hogy idén online is lehet adományozni.
A civilszervezeteknek szeptember 5-én egy találkozót is szervez az SZKA, ahol lehetőség lesz részletesen átbeszélni a tennivalókat, addig is az érdeklődők minden hasznos leírást megtalálnak a www.fussneki.ro oldalon.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.