2021, január 19, kedd.
custom_html_banner1

Varga Miklós a gyerekeivel együtt énekel az Akusztik Legendákban

Ha hétfő, akkor az Akusztik! Ezúttal az A38 Hajó színpadára Varga Miklós érkezik, akit az István, a király rockopera címszerepéből is ismerhetnek a nézők, de alakította már Petőfi Sándort, Dózsa Györgyöt és Jézus Krisztust is. Hétfőn este az M2 Petőfi TV nézői egy tőle idegenebb műfajban hallhatják a népszerű énekest, hiszen akusztikus feldolgozásban fognak elhangozni a jól ismert dalok, mint az Európa vagy a Zene és játék.

Torockó, 2019. június 1.
Varga Szabolcs, Varga Vivien és Varga Miklós énekel az Összetartozás koncerten, a Duna Médiaszolgáltató által szervezett VI. Duna Napon, az erdélyi Torockón 2019. június 1-jén.
MTI/Biró István

„Eddig nem nagyon volt akusztikus koncertünk. Az én műfajom a rockzene, ahol a hangszerek elég „vastagon” szólnak, ugyanakkor az akusztikus hangszerelésben derülnek ki a „turpisságok”– kezdte Varga Miklós, aki azt is hozzátette, hogy a hangszerelés a dalválasztásnál is közrejátszott, hiszen fontos szempont volt, hogy melyik dal tud akusztikusan is ugyanolyan hangzással megszólalni. – Előtérbe kerültek a lírai dalok, hiszen ezek sokkal természetesebben hatnak akusztikusan, mint a keményebb rocknóták.

A még a korlátozások előtt rögzített Akusztik felvételen – amely az énekes utolsó nyilvános szereplése volt március legelején – a rocklegendához csatlakozott két gyermeke is. Felcsendül majd az Oly távol vagy tőlem című sláger lányával, Varga Viviennel közös duettben.

 

Valamint A Dal 2020 dalválasztó showból is ismert Varga Szabolcsot is láthatjuk, aki az édesapjával és testvérével énekelt közös számok mellett a Pillanat című saját dalát is előadja.

 Az Akusztik sorozatban majdnem mindenki hoz magával vendégelőadót, gondolkodtam, kit hívjak. Sok nagy nevű barátom van a szakmában, akik örömmel vállalták volna, de végül a gyermekeim mellett döntöttem – árulta el Varga Miklós – „Tudtam, hogy nem fogok bennük csalódni. Arra azért nem számítottam, hogy aznap az ő produkciójuk lesz a koncert fénypontja. Ha nem róluk volna szó, ezt még rossz néven is vehettem volna…” – tette hozzá mosolyogva az énekes, színész.

 A Varga Miklós Akusztik Legendák 2020. május 17-én hazai idő szerint 23:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később május 18-án hétfőn, 23:15-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

Kapcsolódó cikkek:

14,319RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb