Vannak, akik még váratnak magukra

Holnapig lehet kivenni a jegyeket

48

A múlt héten papi lelkinap keretében adták át Csíksomlyón a csíki, alcsíki és felcsíki plébániák számára a pápai szentmisére kiállított belépőket. Az elmúlt napokban sokan kivették a jegyüket, mindazok, akik még nem tették meg, holnap estig jelentkezhetnek.

Tavaszi tanulmányi papi lelkinap során adták át a múlt héten a pápai szentmisére kiállított belépőket Csíksomlyón. A jelenl évő csíki, alcsíki és felcsíki plébániák vezetői átvették a jegyeket, és az elmúlt napokban ki is osztották azokat a jelentkezőknek. Mint kiderült, holnap estig még át lehet venni a megmaradt jegyeket.
Ft. Bálint Emil, a Szent Ágoston-plébánia vezetője elmondta, az 1676 igénylő közül 1000 személy már megkapta a belépőjét. A többiek jelentkezését holnapig várja, s mint kiderült, mindenhol így tesznek az egyházmegyében, hiszen az a lényeg, hogy minél többen kézhez kapják a jegyüket és eljussanak a pápai szentmisére.
Egyébként a jegyeken az is szerepel, hogy ki melyik szektorba van besorolva, sőt a belépő hátoldalán látható térkép segítségével azt is meg lehet állapítani, hogy merre kell keresni az adott szektort. Fontos, hogy mindenki hozza magával belépőjét, az egyénileg regisztráltaknak ki kell nyomtatniuk ezeket.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek