2021, január 18, hétfő.

Változó jegyárak Udvarhelyen

A Székelyudvarhelyi KC férfikézilabda-klub nem változtatott a jegyárakon az elmúlt évhez képest, ám az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-együttes mérkőzéseit drágábban lehet megtekinteni a következő idényben. Bérletvásárlási lehetőség mindkét helyen lehetséges.

Az SZKC nem módosította jegyárait a következő szezonra Fotó: Csedő Attila / Archív
Az SZKC nem módosította jegyárait a következő szezonra Fotó: Csedő Attila / Archív

[dropcap]N[/dropcap]em változnak a jegyárak a Székelyudvarhelyi KC férfikézilabda-csapatának mérkőzéseire a soron következő idényben – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 2015/2016-os idényre is ugyanannyiba kerülnek a belépők, mint eddig, a román bajnokság alapszakaszában 8, illetve 6 lejért (diákoknak és nyugdíjasoknak) lehet megvásárolni azokat. Ez valamelyest emelkedik a rájátszásra, valamint többe kerül a Challenge-kupa-meccsekre. A rájátszásra várhatóan 10 és 7 lej lesz a belépő, míg a Challenge-kupában 15 és 10 lej lesz. Amennyibe a fináléba jut az együttes, akkor ez az érték 20, illetve 15 lejre módosul. Mint ismeretes, az SZKC-nál két bérlettípust lehet megvásárolni. Ami az árakat illeti, az ALAP kategóriát ugyanannyiért vásárolhatjuk meg, mint tavaly, azaz 90 lejbe kerülnek, nyugdíjasok és diákok számára pedig 70 lej. Az ALL ACCESS (minden mérkőzésre érvényes) kategória ára 225, illetve 165 lej.
A teremlabdarúgó-meccsekre valamelyest drágábban lehet majd bejutni, mint az elmúlt idényben. A klubvezetés sajtótájékoztatón jelentette be az új árakat. A tavalyi, átlagosan 5 lej helyett a drukkereknek 9, illetve 6 (diákok és nyugdíjasok) lejt kell fizetniük a bajnoki meccsekre, mind az alapszakaszban, mind pedig a rájátszásban. Bérlet az FK-nál is van, a 2015/2016-os szezon összes találkozóját – beleértve a playoffot és a kupameccseket – összesen 130 lejért lehet megvenni.
Mindkét klub elkezdte a bérletek értékesítését, az SZKC munkanapokon 16-19 óra között a városi sportcsarnok jegypénztárában, az FK pedig az Aktakukac üzletben.
Ami a további udvarhelyi csapatokat illeti, elmondható, hogy a Székelyudvarhelyi Vasas Femina női szuperligás mérkőzéseire idén sem kell majd belépőt váltani, ellenben az újonc FC Székelyudvarhely harmadik ligás együttes összecsapásaira, amelyért 5 lejt kell majd fizetni.

Kapcsolódó cikkek:

14,316RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb