Változások a Sportklub keretében

138

Két hírt is közzétett alig két nap alatt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amelyben személyi változásokról számolnak be a keretet illetően. Még pénteken Fodor Csanád és Rokaly Szilárd szerződést hosszabbított, míg másnap az is kiderült, hogy Molnár Zoltán, testvérét Zsombort követve, a Brassói Coronához igazol.

Alig egy hete ért véget a 2017/2018-as jégkorong bajnoki idény, máris két nagyszerű hírrel tudunk szolgálni – írták a Csíkszeredai Sportklub közleményében. A Csíkszeredai Sportklubhoz még a múlt nyáron csatlakozó Fodor Csanád, illetve Rokaly Szilárd – mindketten oroszlánrészt vállaltak a csapat idei eredményességéből – meghosszabbította lejáró szerződését. Mindketten hosszabb távon szerettek volna maradni a kék-fehéreknél, és a klub vezetősége is szerette volna, ha ez így történik. Ennek fényében hosszú távú szerződéskötések jöttek létre a felek között. Az elkövetkezendő években tehát mindketten kék-fehérben fognak játszani. Fodor az Erste Ligában 49 meccsen 14+17, míg Rokaly Sz. 39 meccsen 10+19 pontig jutott.
Szombaton viszont egy kevésbé jó hír is érkezett, hiszen Molnár Zoltán, a harmadik sor meghatározó játékosa úgy döntött, hogy a Brassói Coronát fogja erősíteni az elkövetkezendő időben, és követte testvérét, Zsombort a Cenk alatti városba. Molnár Zoltán az idei Erste Ligában 48 meccsen jutott szóhoz, amelyeken 3+3 pontig jutott.

HN-összeállítás

A cikk a Hargita Népe április 16-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek