Változások a csíki focicsapatnál

55

Nem megy túl jól az FK Csíkszereda harmadik ligás csapatának szekere a tavaszi idényben, hiszen a négy lejátszott mérkőzés alatt négy pontot gyűjtöttek. Ami rosszabb, hogy játékban nem túl sok újat tudott mutatni a csapat. Ennek okát az Ilyés Róbert–Albu László másodedzői párosban találták meg a klubvezetésnél, akiket leváltottak.

Négy lejátszott mérkőzés után az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapatánál edzőcsere történt. Mint ismert, a tavaszi idényre az Ilyés Róbert–Albu László edzőpárost Lengyel Roland váltotta a kispadon, utóbbiak pedig másodedzői minőségben folytatták a munkát. Az elmúlt négy mérkőzés alatt viszont nem muzsikált jól a csíki alakulat, bár négy pontot bezsebelt. A sikertelenség okának forrását végül a klub vezetősége a két másodedzőben találta meg, akiket lecseréltek, igaz, saját kérésükre. A hétvégi Fugyivásárhely elleni meccsen Lengyel mellett Kurkó Attila fog dirigálni a kispadról. Elválik majd szombaton délután 17 órától, hogy ez minőségi változást hoz-e a csapat játékában.
Az egyre jobb formába lendülő Székelyudvarhelyi FC-re nehéz kiszállás vár, hiszen a jelenleg a harmadik helyet elfoglaló Nemeszsuki Unirea vendége lesz. Ha marad az udvarhelyiek javuló játéka, a pontszerzés sem elérhetetlen számukra. Az SZFC szintén szombaton, 17 órától, fog pályára lépni.

Bákót fogadják
Az FK Csíkszereda U17-es és U19-es csapatai hazai környezetben lépnek pályára az országos ifjúsági bajnokság 20. játéknapján. A két korosztályos alakulat ellenfele a Bákói ASC lesz. A nagyok holnap 12, míg a kicsik 14 órától lépnek pályára.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek