Válogatott: Júniusban pótolnák a selejtezőmeccseket

8

Sajtóinformációk szerint június 4-én pótolnák a Bulgária – Magyarország és az Izland – Románia Európa-bajnoki selejtező mérkőzéseket. A 2021-re halasztott kontinenstornára a négy csapat közül csak egy kap jogot a részvételre.

Szófiai sajtóhírek szerint megvan a március 26-áról el­ha­lasztott Bul­gá­ria – Magyarország mérkőzés új dátuma. Metodi Sumanov szabadúszó-sportújságíró a Twitteren számolt be arról, hogy június 4-én rendezhetik meg az Európa-bajnoki pótselejtezőt.
A mérkőzést először zárt kapussá nyilvánították a koronavírus-járvány miatt, majd a bolgár kormány intézkedései után el is halasztották.
Hasonló helyzetben van az Izland – Románia összecsapás is, amelyet a román sajtó is tényként kezel, hogy június 4-én lesz. Bővebb részletek viszont nem ismertek, ami azt illeti, hogy zárt kapuk mögött, vagy szurkolók előtt rendeznék meg azt.
Sumanov posztja alapján az is valószínű, hogy június 9-én lesz a rájátszás döntője. Amennyiben Magyarország legyőzi Bulgáriát, úgy a Puskás Arénában fogadhatja az Izland – Románia párharc győztesét.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek