Útkarbantartás

Udvarhelyszék

21

Udvarhelyszéki polgármesterekkel egyeztettek a következő időszakban a megyei utakon esedékes karbantartási munkálatokról Hargita Megye Tanácsának vezetői.

A következő időszakban el­végzendő útkarbantartási munkálatok témakörében szerveztek megbeszélést, amelyen Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Bíró Barna Botond alelnök és a megyei tanács illetékes munkatársai tájékoztatták a térség polgármestereit a tervezett munkálatokról.
Borboly Csaba megbeszélésen elmondta, a testület madéfalvi kihelyezett ülésén a megyei utak karbantartására 11millió lejt különített el. Így folytathatják a karbantartási munkálatokat, a sáncok és átereszek takarítását, valamint a kátyúzásokat követően a napokban elkezdik a kövezési munkálatokat és az egybefüggő aszfaltrétegek leterítését. Az elöljáró arra kérte a polgármestereket, ellenőrizzék a munkálatokat és időben jelezzék a felmerülő gondokat. Céljuk ugyanis befejezni a tél beállta előtt a munkát, annak dacára, hogy a kormány csak most egészítette ki a költségvetést.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek