Úszóversenyt tartanak Csíkszeredában

330

Harminc csapat és mintegy há­romszáz úszó részvételével rangos úszóversenyt tartanak a hétvégén Csíkszeredában. A via­dalnak illusztris vendége is lesz Gyur­ta Dániel személyében.

Első alkalommal szervezik meg a Csíkszereda-kupa úszóversenyt, amelynek szombaton és vasárnap a Csíki Csobbanó ad otthont. Trandafir Norbert, a verseny főszervezője lapunknak elmondta, az országból harminc klub jelezte részvételét a viadalon, az előzetes nevezések szerint közel háromszáz sportoló lesz jelen a Csíkszereda-kupán. A versenyen az U6-os kategóriától kezdve a felnőttig minden korosztályban lesz díjazás több távon és úszásnemben egyaránt.
– A Csíkszereda-kupa díszvendége Gyurta Dániel lesz, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóval szombat délelőtt találkozhatnak a verseny résztvevői és nézői – nyilatkozta lapunknak Trandafir Norbert, hozzátéve: a versenyen harmincöt csíkszeredai sportoló vesz részt.
Az úszóversenyt a VSK Csíksze­reda, Hargita Megye Tanácsa, a Ko­rond Trans Csavargó, az Imperial Wet, a Dany Trans, az Erőss Service, a Hargita Gyöngye Rt., a Merkúr Hotel, a Top Auto Tour, a Berg Tor, a Transp Tur International, a Transtrade Kft., valamint a Sprint Team 88 úszócsapat támogatja.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek