Ünnepségre készül az FK

Tét nélküli forduló

35

Az utolsó forduló előtt az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata már biztos feljutó, tehát a Dés elleni találkozó nem számít, miként a Székelyudvarhelyi FC-nek sem mérvadó a nagybányai kiszállása. Csíkszeredában bográcsozásra várják a szurkolókat.

Az FK Csíkszereda csapata. A másodosztályban folytatják

Teljesen tét nélküli fordulót rendeznek a labdarúgó harmadik liga V-ös csoportjában, ahol az FK Csíkszereda a Dési Unireát fogadja, míg a Székelyudvarhelyi FC a Nagybányai Minaur vendége lesz.
Az utolsó előtti fordulóban minden lényeges kérdés eldőlt már. Az FK Csíkszereda sporttörténelmet írva feljutott a másodosztályba, míg a négy kieső alakulat neve is megvan, és az SZFC teljesítette azon célját, hogy ezt elkerülje.
A történelmi feljutást Csíkszeredában alaposan meg szeretnék ünnepelni, és ezért közös bográcsozásra hívják a szurkolókat.
„Az utolsó fordulóban bajnokcsapatunk hazai közönség előtt játszik, és itthon emelheti magasba a kupát. A sporttörténelmi pillanatot szeretnénk a szurkolókkal együtt megélni és megünnepelni. Szombaton a mérkőzés után az FK Csíkszereda vezetősége minden szurkolót szeretettel vár egy közös bográcsozásra, amelyen a felnőttcsapat tagjai is részt vesznek. A klub ezáltal is szeretné kifejezni megbecsülését a közönség iránt, akik reményeink szerint a második ligában is teljes mellszélességgel fogják támogatni csapatunkat. Legyen telt ház és ünnepeljünk együtt! Hajrá, FK! Hajrá, Csíkszereda! Az FK Csíkszereda – Dési Unirea találkozó szombaton 18 órakor kezdődik” – áll a közleményben.

Zárás a megyeiben
Az utolsó forduló találkozóira kerül sor a labdarúgó megyei bajnokságban. Az alábbiakban az utolsó forduló párosításai.
4. Liga. Nyugati csoport, 26. – utolsó – forduló: holnap: Nagygalambfalva – Szentegyházi Vasas (17), Szentábrahámi Andycom – Homoródalmási Homoród (18), Székelyudvarhelyi Roseal – Székelyudvarhelyi Sporting (18); vasárnap: Székelyvarsági Tartód – Lövétei Egyesülés (11), Agyagfalvi Lendület – Székelykeresztúri Egyesülés (17), Betfalvi Küküllő – Farkaslaka (17), Zetelaki Fenyő – Malomfalvi Ifjúság (17).
4. Liga. Keleti csoport, rájátszás. Felsőház, 10. – utolsó – forduló: holnap: Csíkszentdomokosi SE – Maroshévízi Pro Maros (13); vasárnap: Csíkszentsimoni Szefite – Balánbányai Bányász (18). Alsóház, 5. – utolsó előtti – forduló: holnap: Gyergyószárhegyi Bástya – Csíkszentgyörgyi Fiság (17).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek