Ünnepeltek az Őszikék

55

Fennállásának 15 éves évfordulóját ünnepelte a Szent Tamás Társaság Alapítvány keretén belül működő Őszikék Klubja.
Ez alkalomból a klub megálmodója, létrehozója és a programvezetőnk egy óriási, finom tortával lepte meg a klub tagjait. A programvezetőnk üdvözölte a jelen lévő tagokat, kívánva, hogy a heti rendszerességgel megtartott programot jó egészségben látogassák ezután is. Beszédében összefoglalta azokat a tevékenységeket, kirándulásokat, múzeumlátogatásokat, nevezetességek megtekintését, ünnepi összejöveteleket, amelyeket a klub vezetősége a támogatók segítségével ez idő alatt biztosítani tudott az ide járó idősek számára. Ez alkalomból előkerültek a programvezetőnk által a 15 év alatt készített fényképek, megörökítve a kedves, humoros pillanatokat. Ez a kétórás találkozás nagyon sokat jelent az ide járó időseknek, ahol kikapcsolódva a napi gondokból vetítéssel egybekötött előadásokat hallgathatnak, römizhetnek és nem utolsósorban megtapasztalják a közösségi élet kellemes légkörét, szükségességét, amit nem pótol a tévé, sem az olvasás.
Az eltelt 15 év alatt 8 klubtársunkat kísértük utolsó földi útjára. Betegségük alatt igényük szerint látogattuk, segítettük. Ilyen felemelő ünnepek alkalmából mindig kegyelettel emlékezünk meg Róluk, felelevenítve egy-egy kedves pillanatot.
Talán a fiatal nemzedék és az aktív dolgozók még nem fogják fel, hogy mit jelent egy idős, 40-45 évet ledolgozott kisnyugdíjas részére ez a heti kétórás kellemes-hasznos találkozás, amit az alapítvány vezetője, a támogatók segítségével biztosít.
Mi, idősek köszönetünket fejezzük ki az alapítvány vezetőségének, nem feledkezve meg a támogatóinkról sem, akik nélkül talán nem részesülnénk ilyen kellemes együttlétben.
Kívánunk nekik erőt, egészséget, Isten áldását kérve munkájukra, hogy ezután is támogathassák az Őszikéket.
Az alapítvány mottója: Segíts, hogy segíthessünk!
Tisztelettel, az Őszikék nevében

Molnár Erzsébet, Csíkszerda

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek