Újraindul a személyes ügyfélfogadás Csíkszereda Polgármesteri Hivatalában

160

Csíkszereda Polgármesteri Hivatalának két osztályán újraindul a személyes ügyfélfogadás május 18-án. Egyikük a személynyilvántartó közszolgálat, az előjegyzés módja változik. A közszolgálat munkanapokon 9.00–13.00 és 14.00–18.00 óra között, szombaton pedig 9.00–13.00 óra között várja a lakosokat.

A személyi igazolványok igénylését és átvételét a korábban megszokott helyszínen tehetik meg május 18. és 22. között a március 16. és április 10. közötti időszakban előjegyzéssel rendelkező személyeket ütemezik újra.

Új időpontfoglalásra május 25-től lesz lehetőség, a csíkszeredai lakosok számára a szem@szereda.ro e-mail címen. Szükséges közölni a nevet, a lakcímet, az ügyintézés okát, valamint egy telefonszámot. Az ütemezést telefonon közlik az kérvényezővel.

A Csíkszeredai Lakosságnyilvántartó Közszolgálathoz tartozó csíki községek és Tusnádfürdő város lakói az előjegyzést a lakhelyük szerinti polgármesteri hivatalon keresztül végzik.

A személynyilvántartó közszolgálat keretében működő anyakönyvi hivatal irodájába csak előzetes telefonos bejelentkezés után engedik be az ügyfeleket (telefonszám: 0743–058577).

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.