hétfő, november 30, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Újraéled

Számtalanszor eltemettem magamban a Román Postát. Például amikor egy csomag feladásáért hivatalról hivatalra küldtek, mert az egyikben a számítógépes rendszer nem működött, a másikban pedig épp a szükséges formanyomtatvány fogyott el. Aztán akkor is, amikor heteken keresztül hiába érdeklődtem, és vártam egy csomagra, az néhány hónap múlva a feladónál landolt. És akkor is, amikor az én küldeményem végképp elveszett. De nem repestem akkor sem az örömtől, amikor azt közölték, hogy mennyi idő alatt tudják leggyorsabban a címzetthez juttatni a küldeményem. Sokszor éreztem, nem húzza már sokáig, különösen, ha végignéztem egy-egy kirakaton is a divatjamúlt képeslapokkal, írószerekkel, vonalzókkal, amelyeket árusítottak. A különböző futárszolgálatokkal amúgy sem tudja felvenni a versenyt a lomha állami – véltem, amíg fel nem csillant az utolsó remény…
Történt ugyanis, hogy az egyik népszerű online bolt partnerségre nem lépett a Román Postával, és egyes hivatalokat átvételi pontként használ, ahová ingyenesen, vagy jóval kedvezményesebben juttatja el a csomagot, vagyis ha kis értékben szeretnék rendelni, nem kell szállítási költséget fizetnem, ha a postán veszem át. Arról nem is beszélve, hogy a postára akkor térek be, amikor időm engedi, nem kell egész nap várnom a futár hívását, aki mindig akkor keres, ha épp nem vagyok otthon.
S ha a csomagért bemegyek, lehet a posta további szolgáltatását is igénybe veszem, ki tudja, lehet idén végre nyuszis, nárciszos, hímes tojásos üdvözletet küldök az ismerőseimnek, igazi, papír alapút.

Háromszéki Eszter

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb