Újpesten edzőtáboroztak

Vegyes csapatverseny is volt

64

Az Újpesti Torna Egylet meghívására a Csíkszeredai ISK U18-as cselgáncsozói a Budapesten edzőtáboroztak és versenyeztek. Öt sportoló és egy edző képviselte az ISK-t a négycsapatos táborban, amelyen egy japán alakulat is jelen volt.

U18-as cselgáncsozók. Edzőtábor után verseny

Mezei Rajmond – ISK Ditró-Remete – vezetésével Radvánszky Ádám, Oláh Csongor, Csibi Gellért, Mákszem Boglárka, illetve Ivácson Andrea vett részt az Újpesti Torna Egylet által megrendezett budapesti négycsapatos edzőtáborban, illetve versenyen. Csíkszereda és az Újpest között már hosszú évekre visszamenőleg elmélyült kapcsolat van, a csíki sportolók rendszeres résztvevői az UTE által szervezett eseményeknek.
Ezúttal az újpestiek egy négy csapatot felvonultató edzőtábort szerveztek az U18-asoknak, amelyet egy vegyes csapatverseny zárt le. Tudni kell, hogy a 2020-as tokiói olimpián, már ilyen is lesz, tehát férfi és női vegyes csapatok fognak küzdeni az érmekért az egyéni számok mellett, ami kuriózum, hiszen korábban ilyenre nem volt példa.
A házigazda Újpest és a meghívott ISK Csíkszereda mellett a KSI, illetve egy japán csapat vett még részt az eseményen. A csíkiak a távol-keletiektől 3–2-re, az Újpesttől és a KSI-től egyaránt 3–1-re kaptak ki.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek