Újabb versenyvizsga igazgatói állásra

76

A korábbi igazgató ideiglenes megbízással vezeti a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtárat, miután a megyei önkormányzat novemberben meghirdetett versenyvizsgáján a vizsgáztató bizottság visszautasította az intézményvezetőt.

A megyei könyvtár épülete. Irányítás ideiglenes megbízással Fotó: László F. Csaba

Ideiglenes vezetője van a Ká­jo­ni János Megyei Könyvtárnak, Kopacz Katalin igazgatót ugyanis a novemberi versenyvizsga szóbeli felmérőjén nem tartotta megfelelőnek a bizottság.
Az állásra jelentkezőnek a vizsga interjú részében az általa benyújtott menedzseri tervet kell megvédenie. Szőcs-Mátyás István, a megyei önkormányzat Menedzsment vezérigazgatóságának vezetője korábban azt nyilatkozta lapunknak, hogy a vizsgáztató bizottság nem a menedzserjelölt személyét, hanem a következő három évet meghatározó menedzseri tervet kifogásolta.
A megyei önkormányzat időközben új versenyvizsgát hirdetett meg, kérdés, hogy a korábbi egy jelentkezőn kívül lesz-e vállalkozó, aki a könyvtár vezetésében fantáziát lát. Lapunk megkereste Kopacz Katalin korábbi és jelenlegi ideiglenes igazgatót, aki egyelőre nem kíván az ügy kapcsán nyilatkozni.

Pál Bíborka

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek