Újabb újonc az ellenfél

69

Négy forduló után tökéletes teljesítményt tudhat a háta mögött a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a román pontvadászatban. A Vlad Caba által felkészített együttes célja, hogy veretlenségét megőrizze a Galaci CSU elleni mérkőzés után is.

Győzelemre hajt a Szé­kelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a román bajnokság ötödik fordulójában is. Az aktuális ellenlábas a 13. helyen álló, eddig egy pontot sem szerző Galaci CSU lesz. Az SZKC a Duna-partiakkal ellentétben eddig minden összecsapását megnyerte.
A román bajnokságban az ötödik játéknapot rendezik a soron következő hétvégén. A menetrend szerint a Székelyudvarhelyi KC-nak idegenbeli találkozón kell pályára lépnie. A házigazda a Galaci CSU lesz. Az ellenlábas – akárcsak a CSM Ploiești és a CSM Focșani, akikkel ezelőtt játszottak – újonc az élvonalban. Az SZKC célja, hogy tartsa a százszázalékos mutatóját ezen összecsapás után. A Román Kézilabda Szövetség (FRH) közzétett menetrendje alapján az SZKC a Duna parti városban szeptember 12-én vendégszerepel 17 órától.
A párharcot nem közvetíti a Digi Sport tévétársaság.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.