Újabb rangadót játszik az FK Csíkszereda

77

Egy hét leforgása alatt mindkét, a tabellán előtte álló csapattal megmérkőzik az FK Csíkszereda. Egy hete a hazai labdarúgó 3. Liga I. csoportjának éllovasát, a Bákói Aerostart fogadta az FK, holnap pedig a Galaci Suporter Club Oþelul lesz a csíkiak vendége. E három gárda harcol reális esélyekkel a feljutásért. Telt házas rangadóra számítanak a piros-feketék.

Egy hét alatt három találkozót írtak ki az FK Csíkszeredának a hazai labdarúgó 3. Liga I. csoportjában, ebből kettőt már le is játszottak, holnap pedig újabb rangadó elé néznek a piros-feketék. Győzelemre hajtanak, hiszen a feljutásért csak így maradhat versenyben a csapat.
Múlt szombaton a csoport-éllovas Bákói Aerostart sikerült ugyan 3–0-ra legyőznie Bálint László György csapatának, ám az FK Csíkszereda játéka a siker ellenére hagyott kivánnivalót maga után. Szerdán a hosszabbítás utolsó perceiben az Ilyés által kiharcolt szabadrúgásból Majziknak sikerült egyenlítenie az idegenbeli Szászhermány elleni meccsen, ahol a második félidőben tudta csak akaratát érvényesíteni a csíki csapat. A szerdai döntetlen, illetve a közvetlen ellenfelek, az Aerostar és Galac győzelmét követően az éllovas öt, a Duna-partiak két pontra távolodtak el az FK-tól, amelynek kötelezően győzni kell ahhoz, hogy versenyben maradhasson a feljutásért vívott harcban. Az őszi idényben Galacon 1–1-es döntetlennel zártak a csapatok. Az Aerostar is rangadót játszik, a bákóiak a negyedik helyezett Sporting Liești-hez látogatnak.
A Székelyudvarhelyi FC ma idegen környezetben játszik a CSM Roman csapatával, az udvarhelyiek egyelőre megmenekültek a kiesés veszélyétől, és győzelem esetén akár az első tízbe is beférhetnek.
A 3. Liga, 25. fordulójának műsora: ma: CSM Roman – FC Székelyudvarhely, CSM Paşcani – Sănătatea Darabani; holnap: FK Csíkszereda – Suporter Club Oţelul Galac, Sporting Lieşti – Bákói Aerostar, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Szászhermány, Kézdivásárhelyi KSE – CSM Focşani. Az Avântul Valea Mărului – Bucovina Rădăuţi találkozót a vendégek 3–0-ra nyerik játék nélkül.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.