péntek, november 27, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Újabb kanadai a Sportklubnál

Bejelentette negyedik légiós játékosát is a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely egy újabb kanadai csatárt nevesített. Josh Shalla személyében egy gólerős sportoló érkezik. Ő a negyedik légiós, akit bejelentettek.

Gyenyisz Kuljas, Kurtis McLean, illetve Evan Brophey után újabb légiós játékost nevesített a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata Josh Shalla személyében.
Az ECHL-es Indy Fueltől érkező kanadai csatárt nyolc évvel ezelőtt a negyedik körben draftolta az NHL-be a Nashville Predators, igaz, alkalma már nem volt ott játszani. Annál többet lépett jégre viszont az AHL-ben, illetve az ECHL-ben.
A felnőtt profi hokiban az ECHL-ben töltötte a legtöbb időt, 415 meccsen 338 pontig jutott. Eddigi egyetlen európai profi idénye nem volt teljes a brit Nottingham Panthersnél. Legutóbb az Indy Fuelben 69 meccsen 30+31-ig jutott, ezzel a csapat második legponterősebb játékosa volt.

A jelenlegi keret
Kapusok: László Arnold és Adorján Örs; hátvédek: Papp Szabolcs, Flinta Botond, Salló Alpár, Gecse Hugó, Györfy Tihamér, Farkas Tamás, Bors Arnold, Láday Tamás, Gyenyisz Kuljas (orosz); csatárok: Becze Tihamér, Bíró Tamás, Eduard Căsăneanu, Fodor Csanád, Egyed Róbert, Részegh Zsolt, Rokaly Szilárd, Rokaly Norbert, Sándor Zoltán, Andrej Taratuhin, Radim Valchar, Kurtis McLean (kanadai), Evan Brophey (kanadai), Josh Shalla (kanadai); edzők: Jason Morgan és Hozó Levente.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb