Újabb hatpontos mérkőzés

63

Az idei év utolsó és az új év első napjaiban nyolc mérkőzést rendeznek a jégkorong Erste Ligában. Holnap Brassóban újabb hatpontos mérkőzést játszik a Sportklub és a Corona.

Az év utolsó, illetve 2018 első napjaiban összesen nyolc találkozót rendeznek a jégkorong Erste Ligában. A Bécsi Capitals II. tegnap este a Vákár Lajos Műjégpályán lépett jégre a Csíkszeredai Sportklub ellen, a találkozó lapzártánk után ért véget. Az osztrákok ma Brassóban a Corona vendégeként játszanak.
Holnap viszont újabb hatpontos találkozóra kerül sor a Cenk alatti városban, hiszen a Corona – Sportklub mérkőzés mind az Erste Ligában, mind pedig a román bajnokságban számít. A hazai bajnokságban a csíkiak egyetlen rendes játékidőben elszenvedett vereségüket a Corona ellen jegyezték: november 17-én Brassóban 3–2-re nyertek Lacroix legényei. Október 16-án 3–1-re, november 19-én szétlövéssel 3–2-re, kedden pedig 4–2-re nyert hazai jégen a Sportklub, november 30-án pedig 6–2-re győztek a kék-fehérek Brassóban. A két csapat egymás ellen utoljára holnap 18.30-tól találkozik az alapszakaszban.
Az Erste Liga műsora: ma: Corona – Bécs (18.30); holnap: Corona – Sportklub (18.30), Miskolc – Fehérvár (19), Újpest – Dunaújváros (19.30), MAC Budapest – Ferencváros (20); január 2., kedd: Ferencváros – Dunaújváros (19), Fehérvár – Újpest (19.30), MAC – Miskolc (20).

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.