Újabb háromheti szárazedzés

Kiértékelt teszteredmények

66

Egy fejezetet lezárt a nyári felkészülésből a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapata, és egy újabb veszi kezdetét. A korábban elvégzett teszteket megismételték, és azok alapján állították össze az újabb programot.

Keményen dolgoznak a gyergyói hokisok

Még májusban átestek a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapatának játékosai egy tesztelésen, amelyet a korábbi vezetőedző, Mikael Tisell végzett el. E teszteredmények alapján készültek mostanáig a piros-fehér játékosok, hogy a svéd szakember az elmúlt héten újfent elvégezze tesztelését.
Ezek a eredményeket kiértékelve az új szakvezető Leif Strömberg, illetve segítője Vitalij Donyika viszik tovább a nyári felkészülést, amely egy újabb háromhetes szakaszába ér a ma napon.
Közben a Brassói Corona oldaláról is elkezdtek szállingózni a hírek. Gliga Robert, Tranca Dani, Pavlo Boriszenko, Molnár Zsombor és Molnár Zoltán szerződést hosszabbított a Cenk alattiakkal, míg egy új légiós nevére is fény derült a kanadai Cody Fowlie személyében. A 26 esztendős csatár az ECHL-ig vitte, ahol a legutóbbi idényben 71 meccsen 42 pontot gyűjtött.
Az Erste Liga piacán eddig kétségkívül a legaktívabb az Újpest, amely sorra igazolja a jobbnál jobb játékosokat. Odnoga Mátyás és Jered Brown a MAC-ot hagyta ott, a remek szezont futó Godó a KMH-t, míg Cody Carlson a Brassót. Legutóbb pedig az ISK Csíkzereda korábbi neveltjét, Zsigmond Áron Sándor leigazolását jelentették be, aki a Magyarország csíkszeredai volt főkonzuljának, Zsigmond Barna Pálnak a fia.
Ami a Csíkszeredai Sportklubot illeti, elmondható, hogy a tavalyi keretből, a korábban elhangzott információk szerint, Rokaly Szilárdnak, illetve Fodor Csanádnak van élő szerződése, míg nemrég jelentette be Becze Tihamér, hogy ő is marad. Több játékosról eddig nem érkezett hivatalos tájékoztatás. Az érkezők között van Adorján Örs kapus, illetve két hátvéd, Láday Tamás, és Gyenyisz Kuljas személyében, míg Részegh Tamás, Antal Zsombor és Onodi Ottó a távozók listáját erősíti.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek