Új székhelyen folytatódik a kedvezményes fogászati kezelés

53

 

 

A Dental Centrum által meghirdetett kedvezményes fogászati ellátás továbbra is folytatódik új helyszínen, a Villanytelep utca 2 szám alatt. Ötven százalék kedvezményt kínálnak kis jövedelműeknek, nyugdíjasoknak, hátrányos helyzetűeknek.

Új székhelyen, a Villanytelep utcai régi fogászat épületében ötven százalékos kedvezményt kínál a Dental Centrum az általános fogászati kezelésekre (tömés, húzás, fogkő-eltávolítás, barázdazárás stb.), a protéziseket az ár 65 százalékáért készítik. A kedvezményes kezeléseket igénybe vehetik a kisjövedelmű személyek, kisnyugdíjasok, betegnyugdíjasok, munkanélküliek, fogyatékkal élők, többgyerekes családok tagjai, árvák, egyedüli családfenntartók és az özvegyek. A kedvezmény igénybevételéhez a következő iratokról kérnek másolatot: kisnyugdíjasoknak szükséges a nyugdíjigazolvány és egy három hónapnál nem régebbi nyugdíjszelvény. A betegnyugdíjasoknak a nyugdíjigazolványt kell felmutatniuk, kisjövedelmű személyeknek a munkáltató által kiállított fizetési igazolás a megelőző egy hónapra vonatkozóan, munkanélkülieknek igazolás szükséges a pénzügyi hivataltól.

Fogyatékkal élő személyektől a kezelőorvosi igazolást kérik, a többgyerekes családok részéről pedig a születési anyakönyvi kivonatot a még nem iskolás gyerekek esetében, iskolalátogatási/hallgatói jogviszony igazolás iskolás gyerekeknél és a szülők fizetési igazolása. 

Árvák, állami gondozottaknak a halotti anyakönyvi kivonatot vagy az állami gondozottságról szóló igazolást kell felmutatniuk, egyedüli családfenntartónak a válásról szóló bírósági végzést, vagy a halotti anyakönyvi kivonatot, özvegyeknek a halotti anyakönyvi kivonatot.

Pácienseiket a Dental Centrum Villanytelep utca 2 szám (régi fogászat) alatti rendelőjébe várják a fogorvosok.

Hétfőtől szombatig dr. Lőrincz Annamária és dr. Orbán Jácint várja a pácienseket. Programálásért a következő telefonszámokon jelentkezhetnek: 0758-545-316 (dr. Lőrincz Annamária), illetve a 0754-914-521-es (dr. Orbán Jácint) telefonszámokon.

 


Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.