2021, január 21, csütörtök.
custom_html_banner1

Ügyfélbarát beruházás

A felújítási munka idejére bezárták a villamossági vállalat csíkszeredai pénztárát. Arra kérik az ügyfeleket, hogy a munkálatok befejezéséig, ha lehet, más számlafizetési módot válasszanak.

Ideiglenesen konténerben fogadják az ügyfeleket Fotó: Balázs Árpád
Ideiglenesen konténerben fogadják az ügyfeleket Fotó: Balázs Árpád

Várhatóan két hónapig tart zárva a villamossági vállalat csíkszeredai pénztára, ez idő alatt teljesen átépítik az ügyfélfogadási teret.
– Megszűnik az eddigi ablakos rendszer, modern, ügyfélbarát környezetet igyekszünk kialakítani, asztalok, székek lesznek, ahová a betérőket leültethetjük – tájékoztatott Ambrus László igazgató az elképzeléseikről.

Ügyfélfogadás konténerben
Mivel a felújítási munkálatok idejére nem volt, ahová költöznie a pénztárnak, ideiglenes megoldást találtak: két konténert helyeztek el az épület mellé, egyikben az ügyfélfogadás zajlik, a másikban pedig a villanyszámlákat lehet fizetni.
– Szükségmegoldás – mondta a konténerekről Ambrus László. – Kérjük az ügyfeleinket, hogy amíg a felújítási munkálatok zajlanak, éljenek a számlakifizetés más eszközeivel, és csak akkor jöjjenek a pénztárba, ha olyan jellegű problémájuk van, amit itt lehet orvosolni – tette hozzá.
A bankokat, az üzletekben működő fizetőpontokat ajánlja a pénztár helyett számlafizetésre, az ideiglenes pénztárban ugyanis szűk a hely, a várakozók gyakran kint, a hidegben kell várjanak sorukra.

Fizetni kell a felszólításért
A készülő pénztárnál sokkal kevésbé ügyfélbarát a villamossági vállalat új intézkedése, miszerint a számlájuk értékét késve fizető fogyasztóknak postázott felszólítás ellenértékét is kifizettetik a késlekedővel. Ez azt jelenti, hogy ettől a hónaptól kezdődően annak, aki felszólítást kap a villamossági vállalattól, a következő havi számláján 13,7 lejes többletköltség szerepel majd, ennyit számol fel ugyanis a szolgáltató a felszólításért.
– Erről az új szabályról is igyekeztünk értesíteni a fogyasztókat, a tájékoztatást minden pénztárunknál kifüggesztjük – mondta Ambrus László.

Forró-Erős Gyöngyi

Kapcsolódó cikkek:

14,339RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb