2021, január 22, péntek.
custom_html_banner1

Udvarhelyszéki nőket tüntetnek ki

A Pallas Athéné Udvarhely­széki Nőszervezet és az Udvar­helyszéki Együtt Tesz ma délután 6 órakor a Menta Bisztróban olyan székelyudvarhelyi nőket tüntet ki, akik odaadással, alázattal végzik munkájukat, tevékenységükkel segítséget nyújtanak embertársaiknak, hozzájárulnak közösségünk építéséhez, fejlesztéséhez.

Fotó: Nagyálmos Ildikó

Olyan nőkre szeretnék felhívni a figyelmet, akik egy ügyet hosszantartóan, következetesen vállaltak, de nincsenek előtérben – mondta Arros Orsolya, a nőszervezet elnöke.
– Olyan nőket szeretnénk kiemelni a nagy közösségből, akik tesznek a közösségért, követendő példát mutatnak és tanulhatunk is tőlük, hiszen a közösségünk csakis úgy létezhet, ha vannak ilyen tenni akaró emberek – mondta el Szigeti Marika, az Együtt Tesz koordinátora.
A díjazottak közt szerepel Bekő Melinda, a Tamási Áron Gimnázium aligazgatója, Gede Ildikó református tiszteletes, Kodolányi Enikő, az Ebremény Egyesület elnöke, Lőrincz Zsuzsánna, az Artera Alapítvány elnöke, Nagyálmos Ildikó költő, újságíró, valamint Orbán Ágnes, az Orbán Alapítvány elnöke.
A rendezvény meghívottja He­gedüs Csilla, az RMDSZ kultúráért felelős ügyvezető alelnöke, európai parlamenti képviselőjelöltje, előadást tart Jánossy Alíz, a Székely konyha főszerkesztője, műsorvezetője. Az eseményt fellépésével színesíti a Tamási Áron Gimnázium kórusa, a Vox Gimiensis.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,341RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb