Udvarhelyszéken kezdődik a 4. Liga

Rajtol a megyei és körzeti bajnokság

131

Szombaton elkezdődnek a megyei és körzeti labdarúgó-bajnokságok, elsőként az udvar­hely­széki csapatok léphetnek pályára. A megyei bajnokság keleti csoportjában még egy hét pihenő vár a gárdákra.

Idén csak udvarhelyszékiekkel játszik Keresztúr Fotó: Sinka-Király Levente/archív

Véget ér az udvarhelyszéki labdarúgócsapatoknak a nyári vakáció, hiszen szombaton elkezdődik a megyei bajnokság Nyugati csoportjában a pontvadászat, de megkezdik a nagyüzemet az 5. és 6. Liga csapatai is. A 4. Liga Keleti csoportjában még egy hetet pihenhetnek a csapatok.
A 2018/2019-es idénytől átszabott megyei bajnokság, azaz a 4. Liga első meccsét szombaton Szentegyházán rendezik, ahol 15 órától a Vasas a bajnoki címvédő Székelykeresztúri Egyesülést fogadja. Este hat órától Székelyudvarhelyen is lesz meccs, a Roseal a Lövétei Egyesülést látja majd vendégül. Vasárnap négy találkozót rendeznek, 11 órától a Tartód Varság – Farkaslaka, 18 órától pedig a Zetelaki Fenyő – Nagygalambfalva, a Betfalvi Küküllő – Malomfalvi Ifjúság és az Andycom Szentábrahám – Székelyudvarhelyi Sporting meccsekre kerül sor.
Az Udvarhely körzeti bajnokságokban, azaz az 5. és 6. Ligában vasárnap 11, illetve 14 órától rendezik a 2018/2019-es idény nyitó fordulóját. A Csík körzeti bajnokság sorsolását pénteken 16 órától tartják a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület székházában, ekkor dől el, hogy mikor kezdődik az 5. Liga Keleti csoportjában a pontvadászat.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.