Udvarhelyi civilszervezetek pályázhatnak

27

Idén első ízben hirdette meg Ön dönt! elnevezésű pályázati programját a Székely­udvarhelyi Közösségi Alapítvány (SZKA). A civilszervezeteknek ezúttal is a közösségi kártyát használó vásárlókat kell meggyőzniük arról, hogy tevékenységük méltó a támogatásra.

Bevált módszer szerint az alapítványok, egyesületek eszköz- és anyagbeszerzésre, valamint PR- és marketingtevékenységre pályázhatnak. Egy szervezet csak egy témában pályázhat, és az, amelyik már nyert ebben a programban, csak egy év múlva vehet részt ismét. A pályázatokról a végső döntést a közösségi kártyahasználók hozzák meg, mert az ő támogatásuk révén jön létre a pénzalap, az idei első kiírás anyagi hátterét a tavaly áprilisban és májusban begyűlt pénzösszeg biztosítja.
Ezúttal székelyudvarhelyi civilszervezetek pályázhatnak, legtöbb 4000 lejt kérhetnek, és legalább 10 százalékos önrészt kell előteremteniük.
A pályázati űrlap letölthető a Közösségi Alapítvány honlapjáról (www.szka.org), jelentkezni február 15-én, délután 1 óráig lehet A kitöltött űrlapokat személyesen, az SZKA székhelyén (Kossuth Lajos utca 20. szám) kell leadni, érdeklődni a progam@szka.org ímélcímen lehet. Ezt követően az SZKA honlapján lehet majd tanulmányozni azokat a projekteket, amelyekhez támogatást kérnek a szervezetek, és indul a szavazás.

Asztalos Ágnes

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek